Rekisteröityminen
Rekisteröitymisen aktivointi »
Rekisteröityminen valmis »

Rekisteröidy MyyJaOsta.com:iin

Täytä rekisteröitymiseen tarvittavat tiedot

Rekisteröidyn:*


Asiakastiedot tulevat ainoastaan Keski-Pohjanmaan kirjapaino Oyj:n käyttöön. Tarkemman tietosuojaselosteen löydät osoitteesta www.kpk.fi/tietosuojaseloste

Tietoa rekisteröitymisestä

Rekisteröitynyt käyttäjä voi jättää ilmoituksia MyyJaOsta.com-palveluun sekä käyttää rekisteröityneen käyttäjän työkaluja OmaSivulla. Rekisteröityminen ja ilmoittaminen verkkopalvelussa on ilmaista sekä yksityisille, että yrityksille.

Sähköpostiosoitteesi toimii käyttäjätunnuksenasi. Kirjautumista varten tarvitset sähköpostiosoitteen ja salasanan. Palveluun kirjautuminen tapahtuu etusivun oikeasta yläkulmasta.

Nimimerkki on ainoa pakollinen julkinen tieto palvelussa. Nimimerkkiä ei voi muuttaa rekisteröitymisen jälkeen. Nimimerkki näkyy kaikissa ilmoituksissasi ja tekemissäsi huudoissa MyyJaOsta.com -palvelussa.

Rekisteröitymisen jälkeen voit todistaa henkilöllisyytesi verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautuminen lisää kaupankäynnin luotettavuutta. Lisäksi tietyt palvelun osiot vaativat tunnistautumista. Esimerkiksi Eläimet-tuoteryhmään ilmoituksia voi jättää vain tunnistautuneet käyttäjät. Tunnistautuminen on täysin maksutonta.

Tunnistautunut käyttäjä -ikoni Tunnistautunut käyttäjä -ikoni
Facebook.com