Ladataan...

Terassinhionta hiominen ja kunnostus terassinhiomakoneella

Käyttäjä on tunnistautunut. Tunnistautumisella tarkoitetaan henkilöllisyyden varmentamista.
Myydään, Rakentamisen palvelut, Vantaa, Uusimaa, Suomi, 1818756
Hinta: 160,00 € Suoritamme uusilla laadukkailla terassinhiomakoneilla uritetun terassilaudan puhdistusta ja terassienhiontaa. Kuluneen ja likaisen näköisen terassin kunnostaminen on merkittävästi edullisempi vaihto-ehto kuin terassin kokonaan uusiminen. Voit myös vuokrata meiltä koneen ja hioa itse! Uusilla nykyaikaisilla koneilla jälki on lähes uudenveroinen.
Suoritamme uusilla laadukkailla terassinhiomakoneilla uritetun terassilaudan puhdistusta ja terassienhiontaa. Kuluneen ja likaisen näköisen terassin kunnostaminen on merkittävästi edullisempi vaihto-ehto kuin terassin kokonaan uusiminen. Voit myös vuokrata meiltä koneen ja hioa itse! Uusilla nykyaikaisilla koneilla jälki on lähes uudenveroinen.
 • Suoritamme uusilla laadukkailla terassinhiomakoneilla uritetun terassilaudan puhdistusta ja terassienhiontaa. Kuluneen ja likaisen näköisen terassin kunnostaminen on merkittävästi edullisempi vaihto-ehto kuin terassin kokonaan uusiminen. Voit myös vuokrata meiltä koneen ja hioa itse! Uusilla nykyaikaisilla koneilla jälki on lähes uudenveroinen.
 • Meillä on myös TomCat Edgen uutuuskone, jolla voi pesulaikalla pestä terassin tai tarvittaessa hioa hiomapaperilla jolloin pinta ei uutta häpeä. Kone on vuokrattavissa ja tätä helpompaa konetta käyttää ei ole. Ei karkaa käsistä ja et voi pilata tällä terassiasi. Katso video www.pientalojapihapalvelu.fi sivulta. vuokra 1vrk 78€
 • Kuva terassista TomCat Edge koneella ajon jälkeen. Käytetty pesulaikkaa ja pesuainetta. Ei uutta häpeä!
 • Meillä on myös TomCat Edgen uutuuskone, jolla voi pesulaikalla pestä terassin tai tarvittaessa hioa hiomapaperilla jolloin pinta ei uutta häpeä. Kone on vuokrattavissa ja tätä helpompaa konetta käyttää ei ole. Ei karkaa käsistä ja et voi pilata tällä terassiasi. Kuvassa terassi ennen TomCatilla ajoa.
 • Suoritamme uusilla laadukkailla terassinhiomakoneilla uritetun/tasaisen terassilaudan puhdistusta ja terassienhiontaa. Kuluneen ja likaisen näköisen terassin kunnostaminen on merkittävästi edullisempi vaihto-ehto kuin terassin kokonaan uusiminen. Voit myös vuokrata meiltä koneen ja hioa itse! Uusilla nykyaikaisilla koneilla jälki on lähes uudenveroinen. Hionta on helppo suorittaa itse!
 • Hilseilevä värillinen valtti vaatii terassinhiomakoneella ajoa.
 • Terassin terassinhiomakoneen jäljiltä...Tulos ei paljon uutta häpeä.
 • Terassin pinnassa hilseilevä maali...
 • Terassin pinnassa hilseilevä maali...
 • Terassi terassinhiomakoneen jäljiltä... ei kun uutta öljyä pintaan...
 • Hilseilevä pinnoite lähtee hionosti pois terassinhiomakoneella. Tässäkin tapauksessa asiakas oli enenmmän kuin tyytyväinen hiomakoneen jättämään jälkeen...
 • Terassi terassihiomakoneen ajon jäljiltä....hilseilevä pinnoite poissa ja pinta ei paljon uutta häpeä.
Kuva:
1  /  12

Esittely

Suoritamme uusilla laadukkailla terassinhiomakoneilla uritetun ja tasaisen terassilaudan puhdistaminen ja terassienhiontaa. Kuluneen ja likaisen näköisen terassin kunnostaminen on merkittävästi edullisempi vaihto-ehto kuin terassin kokonaan uusiminen.

Tarvittaessa vaihdamme uusia lautoja terassille tarpeen mukaan. Myös laajennukset...

Uusilla nykyaikaisilla terassinhiomakoneilla jälki on lähes uudenveroinen.

Emme käytä emmekä vuokraa mielellään lautasmallin pyöriviä koneita, koska ne jättävät helposti silmällä erotettavia pyörteitä terassin pintaan.Toki niitäkin meillä on vuokrattavana (käyttö vaattii erityisosaamista)

Jos haluat suorittaa kunnostamisen itse, niin me vuokraamme sinulle parhaat koneet, mitä markkinoilla on saatavana. Tämän helpommaksi ei terassin kunnostaminen enää tule.

Koneen käyttö on todella helppoa, vaikka aiempaa kokemusta ei koneiden käytöstä olisikaan. Kone rakennettu siten että sillä ei voi hioa liikaa kerralla, vaan harjaava hiontarulla pysähtyy jos sitä yrittää pakottaa ottamaan liian voimakkaasti.

Katso video koneista ja niillä työskentelystä.

uritettu: https://www.youtube.com/watch?v=wLe6Xm8e3N0

tasainen: https://www.youtube.com/watch?v=7d3svdPb74U

Terassinhiontakone Floortec 160€ + harjakuluma . Lattiahiomakone Tomcat Edge 78€ + tarvikkeet.
Soita ja kysy lisää puh 0504111616 Jouni

Käytämmä FG Floortecin ja TomCat Edge koneita

Perustiedot

Hinta 160,00 €
Tuoteryhmä Rakentamisen palvelut
Sijainti Vantaa, Uusimaa
Julkaisemisajankohta 19.5.2019 19:45
Ilmoitusnumero 1818756
Ilmoitussivun osoite http://www.myyjaosta.com/1818756
Sivulatauksia 149
Konevuokraamo Jouni Kerminen (Rekisteröity 30.12.2016, ei palautetta)
Yrityksen kotisivut

Yhteydenotto ilmoittajaan

Yhteydenottosi lähetetään ilmoittajan sähköpostiin.


Painamalla Osta-painiketta pääset lomakkeelle, jolla annat yhteystietosi. Yhteystietosi lähetetään ilmoittajalle ja ilmoitus suljetaan.Lähettämällä tietosi sitoudut kauppaan ilmoituksessa mainitulla hinnalla. Sinun tulee olla kirjautuneena palveluun, jotta voit käyttää tätä toimintoa.

Facebook.com