Ladataan...

Selvänäkökatselmukset

Käyttäjä ei ole tunnistautunut. Tunnistautumisella tarkoitetaan henkilöllisyyden varmentamista.
Myydään, Terveyden ja hyvän olon palvelut, Nokia, Pirkanmaa, Suomi, 1824456
Hinta: 50,00 € Olen selvänäkijä Naomi Mesin, syntymästä asti näkijä. Työn ohessa teen taidetta, niin kankaalle maalaten kuin myös kukkasidontatöinä ja myös puutarhallista taidetta. Löydät minut myös Facebookista.
Olen selvänäkijä Naomi Mesin, syntymästä asti näkijä. Työn ohessa teen taidetta, niin kankaalle maalaten kuin myös kukkasidontatöinä ja myös puutarhallista taidetta. Löydät minut myös Facebookista.
  • Olen selvänäkijä Naomi Mesin, syntymästä asti näkijä. Työn ohessa teen taidetta, niin kankaalle maalaten kuin myös kukkasidontatöinä ja myös puutarhallista taidetta. Löydät minut myös Facebookista.
Kuva:
1  /  1

Esittely

Selvänäkijä Naomi M. ajanv. p. 0405414442 Puhelinaikoja ja hlökohtaisesti tavattavissa eri paikkakunnilla, Sastamalassa otan vastaan kokolailla kaiken aikaa, varailehan aikasi... Tahdotko selvänäkijän kotiin, mökille, mukaan tapahtumaan.. kokoa n. 5-8 hlön ryhmä (järj.lahja) vaikkapa mystisen illanvieton merkeissä.. kts aikataulua http://naomi.suntuubi.com

Perustiedot

Hinta 50,00 €
Sijainti Nokia, Pirkanmaa
Julkaisemisajankohta 20.10.2019 13:27
Ilmoitusnumero 1824456
Ilmoitussivun osoite http://www.myyjaosta.com/1824456
Sivulatauksia 254
Yasmica (Rekisteröity 18.11.2014, ei palautetta)

Yhteydenotto ilmoittajaan

Yhteydenottosi lähetetään ilmoittajan sähköpostiin.


Painamalla Osta-painiketta pääset lomakkeelle, jolla annat yhteystietosi. Yhteystietosi lähetetään ilmoittajalle ja ilmoitus suljetaan.Lähettämällä tietosi sitoudut kauppaan ilmoituksessa mainitulla hinnalla. Sinun tulee olla kirjautuneena palveluun, jotta voit käyttää tätä toimintoa.

Facebook.com