Ladataan...

Intuitiiviset Enkelimaalaukset

Käyttäjä ei ole tunnistautunut. Tunnistautumisella tarkoitetaan henkilöllisyyden varmentamista.
Myydään, Terveyden ja hyvän olon palvelut, Nokia, Pirkanmaa, Suomi, 1824457
Hinta: 58,00 € Intuitiiviset öljyvärimaalaukset, joita maalaan käyttäen taiteilijanimeäni Misaga Tafti, ovat jo vuosikymmeniä olleet suosittuja, erityisen hyvä lahjaidea, miksipä et hankkisi myös itsellesi..
Intuitiiviset öljyvärimaalaukset, joita maalaan käyttäen taiteilijanimeäni Misaga Tafti, ovat jo vuosikymmeniä olleet suosittuja, erityisen hyvä lahjaidea, miksipä et hankkisi myös itsellesi..
  • Intuitiiviset öljyvärimaalaukset, joita maalaan käyttäen taiteilijanimeäni Misaga Tafti, ovat jo vuosikymmeniä olleet suosittuja, erityisen hyvä lahjaidea, miksipä et hankkisi myös itsellesi..
Kuva:
1  /  1

Esittely

Lohduksi, lahjaksi, Sinulle, Hänelle, Kummilapselle... Ihastuttavat Intuitiiviset Enkelimaalaukset alk, 58e (sis, pieni rasiaruno, hinnat sis alv) Taulujen hinnat määräytyvät paljolti koon ja kehyksen mukaan. Kysy myös muita maalauksia, suuret tilamaalaukset soveltuvat erinomaisesti myös vaikkapa kahviloihin, hotelleihin, ym yrityksiin ja julkisiin tiloihin. Tervetuloa tutustumaan tai varaa oma esittelyaika, kts lisää http://naomi.suntuubi.com

Perustiedot

Hinta 58,00 €
Sijainti Nokia, Pirkanmaa
Julkaisemisajankohta 20.10.2019 13:28
Ilmoitusnumero 1824457
Ilmoitussivun osoite http://www.myyjaosta.com/1824457
Sivulatauksia 257
Yasmica (Rekisteröity 18.11.2014, ei palautetta)

Yhteydenotto ilmoittajaan

Yhteydenottosi lähetetään ilmoittajan sähköpostiin.


Painamalla Osta-painiketta pääset lomakkeelle, jolla annat yhteystietosi. Yhteystietosi lähetetään ilmoittajalle ja ilmoitus suljetaan.Lähettämällä tietosi sitoudut kauppaan ilmoituksessa mainitulla hinnalla. Sinun tulee olla kirjautuneena palveluun, jotta voit käyttää tätä toimintoa.

Facebook.com