Ladataan...

Utelias Vili: Maanviljelijänä dvd

Käyttäjä ei ole tunnistautunut. Tunnistautumisella tarkoitetaan henkilöllisyyden varmentamista.
Myydään, Lasten DVD ja VHS, Turku, Varsinais-Suomi, Suomi, 1831486
Hinta: 7,99 € Ilmoituksen kuva
  • Ilmoituksen kuva
Kuva:
1  /  1

Esittely

Utelias Vili: Maanviljelijänä dvd / Lastenleffat.fi

Kaikista maailman kavereista yksikään ei ole yhtä utelias kuin Vili! Se rakastaa uusien ihmisten tapaamista ja saa kaikenlaisia ystäviä. Tällä kertaa se on oikea tosiystävä ja auttelee maatilalla, pelastaa kuusi vangiksi jäänyttä untuvikkoa ja huolehtii ensimmäisestä omasta kissanpennustaan! Lähde ystävällisen apinan mukaan maatilalle ja muihin seikkailuihin!

01 Utelias Vili maanviljelijänä
Renkien palkintosika Oskari on päässyt osavaltion finaaliin, mutta herra Renki on valitettavasti niin kiireinen maatilallaan, ettei ehdi osallistua suureen näyttelyyn. Vili ja Keltahattuinen mies saapuvat paikalle ja tarjoutuvat hoitamaan tilan työt ja pelastamaan tilanteen!

02 Vili kissavahtina
Professori Fiksu antaa Vilin hoidettavaksi Onnin, pikkuisen kissanpennun, joka ei vielä pysty huolehtimaan itsestään. Onni kokee rakkautta ensi silmäyksellä tavatessaan ensimmäisen koiransa ? Koirasen, aulan ylvään mäyräkoiran.

03 Patikkaretki
Bill ja Keltahattuinen mies ovat innoissaan pitkästä patikointiretkestään. Bill aikoo kerätä lehtiä ja Keltahattuinen mies haluaa piirtää luontopiirroksia taidekurssiaan varten. Vilin mielestä näistä mikään ei ole kovin jännittävää, vaan se kaipaa kunnon toimintaa?

04 Koiranen ja kellarin ääni
On aika varastoida osa Vilin leluista kellariin, joten Vili ja Koiranen lähtevät alakerran syvyyksiin - mutta säikähtävät vähän väliä kuuluvaa kammottavaa ääntä.

05 Vili rakentaa sillan
Kun Vili näkee kuusi saarelle vangiksi jäänyttä untuvikkoa, tarvitaan apinan pelastuspartiota! Vili kokeilee monta suunnitelmaa. Selällään kelluva apinamainen pelastuslautta toimii vain väliaikaisesti, joten Vili etsii muotoilulleen virikkeitä läheisistä rautatie- ja ristikkosilloista.

06 Säästöpossun tarina
Keltahattuinen mies antaa Vilille erityisen säästöpossun taskurahoja varten ? ja jos Vili vain keksii keinon avata sen ja pääsee käsiksi rahoihin, se voi ostaa unelmiensa veneen?

07 Murmelimaanantai
Joka vuosi elokuun viimeisenä keskiviikkona Marita Murmeli tulee esiin pesästään. Jos se näkee varjonsa, on tulossa kylmä sää. Mutta mikä tekee Maritan varjosta niin erityisen?

08 Sateenkaarijahdissa
Seppo ja Paula ovat ensimmäistä kertaa maalla, ja kuka olisikaan Viliä sopivampi järjestämään heille kiertokävelyn metsään.

Lasten animaatio
Puhumme suomea ja ruotsia
Kesto n. 1 tunti ja 25 minuuttia
Ikäsuositus sallittu koko perheelle
Julkaisija Universal Pictures

Postimaksu 1 euro, lähettäjä maksaa loppuosan todellisesta postimaksusta puolestasi.

Lue lisää elokuvista verkkokaupan sivuilta Lastenleffat.fi. Katso myös mitä ilmaisnäytteitä on ajoittain jaossa alla olevista linkeistä.

Perustiedot

Hinta 7,99 €
Tuoteryhmä Lasten DVD ja VHS
Julkaisemisajankohta 8.8.2020 20:23
Ilmoitusnumero 1831486
Ilmoitussivun osoite http://www.myyjaosta.com/1831486
Sivulatauksia 600
Lastenleffat.fi Netstore (Rekisteröity 11.3.2008,
100% palautteesta positiivista)
Yrityksen kotisivut
Puhelinnumero 0400644995
Sähköposti info@lastenleffat.fi

Yhteydenotto ilmoittajaan

Yhteydenottosi lähetetään ilmoittajan sähköpostiin.


Painamalla Osta-painiketta pääset lomakkeelle, jolla annat yhteystietosi. Yhteystietosi lähetetään ilmoittajalle ja ilmoitus suljetaan.Lähettämällä tietosi sitoudut kauppaan ilmoituksessa mainitulla hinnalla. Sinun tulee olla kirjautuneena palveluun, jotta voit käyttää tätä toimintoa.

Facebook.com