Ladataan...

Utelias Vili: Suuri juhlapakkaus dvd

Käyttäjä ei ole tunnistautunut. Tunnistautumisella tarkoitetaan henkilöllisyyden varmentamista.
Myydään, Lasten DVD ja VHS, Turku, Varsinais-Suomi, Suomi, 1831493
Hinta: 8,90 € Ilmoituksen kuva
  • Ilmoituksen kuva
Kuva:
1  /  1

Esittely

Utelias Vili: Suuri juhlapakkaus dvd / Lastenleffat.fi

Tervetuloa mukaan Uteliaan Vilin suuren juhlapakkauksen matkaan. Luvassa on 3 kokopitkää elokuvaa, jotka yleensä on myyty erikseen 3 eri dvd:llä. Nyt nämä kaikki elokuvat samalla synttärijuhlajulkaisulla. Lue tarkemmin alla lisätiedot sisällöstä.

Ensimmäinen elokuva: Utelias Vili
Pikkuinen suosikkiapinamme Utelias Vili esiintyi ensimmäistä kertaa elokuvassa tässä koko perheen animaatioseikkailussa, jonka alkuperäisääninä kuullaan Will Ferrell ja Drew Barrymore. Utelias pikkukaveri Vili, jolla on kyltymätön seikkailunnälkä, tapaa Keltahattuisen miehen ja päätyy seuraamaan tätä suurkaupunkiin. Vilin uteliaisuus saattaa hänet ja hänen uuden ihmisystävänsä monenlaisiin hankaluuksiin – ja hauskoihin tilanteisiin! Maailman uteliain apina on tullut viidakosta kaupunkiin etsimään uusia seikkailuja! Uteliaan Vilin hauskat, jännittävät ja viihdyttävät seikkailut naurattavat yhä uudestaan!

Toinen elokuva: Utelias Vili Apina Karkuteillä
Utelias Vili tapaa taikurin elefantin Kaylan, joka kärsii koti-ikävästä, ja päättää auttaa sitä matkustamaan Kaliforniaan tapaamaan sisaruksiaan. Mutta taikurin sinnikäs vartija Danno Wolfe on varma, että Vili on järjestänyt norsun kidnappauksen, ja aloittaa perusteellisen tutkinnan kadonneen paksunahkan löytämiseksi. Wolfe kannoillaan Vili, Kayla ja Ted (Keltahattuinen mies) matkustavat junalla, kuorma-autolla ja jopa koulubussilla Kaylan perheen luokse tässä hauskassa seikkailussa.

Kolmas elokuva: Utelias Vili Takaisin Viidakkoon
Lähde kaikkien suosikkiapinan mukaan elämäsi seikkailuun, jonka sinulle tarjoaa tämä aivan uusi Utelias Vili-elokuva, Curious George 3: Back to the Jungle! Kun Uteliasta Viliä pyydetään osallistumaan erittäin tärkeälle avaruusmatkalle, johtaa sankarin pikku apinointi maahansyöksyyn Afrikassa. Huolestuneen Keltahattuisen miehen etsiessä Uteliasta Viliä tämä tutkii rohkeasti viidakkoa ja hankkii uusia eläinystäviä matkansa varrella. Kun kaksi parasta kaverusta lopultakin löytävät toisensa, he kokevat unohtumattoman seikkailun yhdessä uusien ystäviensä kanssa joka viihdyttää koko perhettä!

Lasten animaatio
Puhumme suomea ja englantia
Tekstitys saatavilla suomeksi ja englanniksi
Kesto 1 tunti 24 min + 1 tunti 17 min + 1 tunti 17 min
Yhteensä siis noin 4 tuntia, riittää katsottavaa monelle päivälle
Julkaisija Universal Pictures
Ikäsuositus 7 vuotta

Postimaksu 1 euro, lähettäjä maksaa loppuosan todellisesta postimaksusta puolestasi.

Lue lisää elokuvista verkkokaupan sivuilta Lastenleffat.fi. Katso myös mitä ilmaisnäytteitä on ajoittain jaossa alla olevista linkeistä.

Perustiedot

Hinta 8,90 €
Tuoteryhmä Lasten DVD ja VHS
Julkaisemisajankohta 8.8.2020 20:33
Ilmoitusnumero 1831493
Ilmoitussivun osoite http://www.myyjaosta.com/1831493
Sivulatauksia 657
Lastenleffat.fi Netstore (Rekisteröity 11.3.2008,
100% palautteesta positiivista)
Yrityksen kotisivut
Puhelinnumero 0400644995
Sähköposti info@lastenleffat.fi

Yhteydenotto ilmoittajaan

Yhteydenottosi lähetetään ilmoittajan sähköpostiin.


Painamalla Osta-painiketta pääset lomakkeelle, jolla annat yhteystietosi. Yhteystietosi lähetetään ilmoittajalle ja ilmoitus suljetaan.Lähettämällä tietosi sitoudut kauppaan ilmoituksessa mainitulla hinnalla. Sinun tulee olla kirjautuneena palveluun, jotta voit käyttää tätä toimintoa.

Facebook.com