Ladataan...

Ilmoitus on suljettu.

Lasimurska

Käyttäjä on tunnistautunut. Tunnistautumisella tarkoitetaan henkilöllisyyden varmentamista.
Myydään, Autot yli 25 v. ja tarvikkeet, Asikkala, Päijät-Häme, Suomi, 1834490
Hinta: 10,00 € lasimurska
lasimurska
  • lasimurska
  • 25 kg lasimurskasäkki 0,05-0,2 tai 0,2-0,5 tai 0,5-1,0
  • säkistä tai kanisterista imevä lasipuhalluslaite
  • Ilmoituksen kuva
  • Ilmoituksen kuva
Kuva:
1  /  5

Esittely

Lasi murskaa puhallukseen erittäin hienoa ei venytä peltiä.

Rae koko 0,05-0,2 5kg/kanisteri 10,0€ 10kg/kanisteri 18,0€ 25kg/säkki 27,0€

Rae koko 0,20-0,50 5kg/kanisteri 10,0€ 10kg/kanisteri 18,0€ 25kg/säkki 27,0€

Rae koko 0,5-1,0 5kg/kanisteri 10,0€ 10kg/kanisteri 18,0€ 25kg/säkki 27,0€

Hintoihin lisätään Rahti Itse noudettuna pyydä hinta

KYSY TARJOUS SUUREMMASTA ERÄSTÄ

Soodalla saadaan kyllä maali autosta pois. Sooda ei myöskään vaurioita lasia tai kumiosia. Muoviset listat ja muut osat ottavat kylläkin hieman osumaa, jos sattuvat puhallussuihkun tielle. Ongelmaksi soodan kanssa muodostuu kuitenkin ensinnäkin sen neutralisointi. Puhallus jättää pintaan näkymättömän kalvon hyvin hienoa soodapölyä. Tämä täytyy neutralisoida, sillä suuri osa maaleista reagoi soodan kanssa, jolloin maalin tartunta epäonnistuu ja koko homma on aloitettava alusta. Neutralisointi voidaan tehdä esimerkiksi kuumavesipainepesurilla ja miedosti happamalla pesuaineella. Myös etikkavesi käy hyvin. Jokainen kolo ja sopukka on kuitenkin saatava puhtaaksi ja pesuvaiheessa vettä ajautuu kaikkiin kotelorakenteisiin ja saumoihin. Huhun mukaan esimerkiksi maalivalmistaja PPG ei anna maaleilleen takuuta soodapuhalletuille pinnoille

Sooda ei myöskään poista ruostetta. Vanhojen autojen kanssa työskennellessä ruostetta löytyy lähes poikkeuksetta kriittisimmistä paikoista. Soodapuhalluksen jälkeen ruostekohdat on siis puhallettava kovemmalla aineella tai käytävä läpi käsin. "Hiomattomuutensa" takia sooda ei jätä myöskään peltiin profiilia. Tottakai puhtaaksi puhallettu auto näyttää hienolta kiiltävine pelteineen, mutta maalin tartunnan kannalta tämä on melko huono lähtökohta. Pinnat on karhennettava ennen maalausta kevyesti hiomalla (tämä tulisi tehdä soodapölyn neutralisoinnin jälkeen).

Soodapuhallus on mielestäni kuitenkin toimiva menetelmä isojen, suorien pintojen maalinpoistoon. Esimerkiksi ovet, konepellit ja lokasuojat saadaan turvallisesti puhtaaksi ja ne on helppo pestä puhalluksen jälkeen. Parempaan tulokseen päästään soodapuhallusta nopeammin kuitenkin käyttämällä autoille paremmin sopivaa puhalletta.

Suosittelen yleisesti auton, tai ainakin korin puhallukseen hienoa lasimurskaa tai vastaavaa kevyesti hiovaa puhalletta sekä rauhallista puhalluspainetta. Hiekka ei kuitenkaan sovi auton pelleille, sillä se on liian raskasta ja aiheuttaa pinnan kovettumista pelleissä. Sekä hiekalla puhallettassa pinta lähtee ruostumaa pikaisesti Mitä lasilla ei tapahdu.Puhaltajan kärsivällisyys ja taito ovat ensisijaisessa asemassa hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Olemme käyttäneet tutkimustyön tekemiseen aikaa ja mielestämme paras puhallusmateriaali autoille ja muille peltipinnoille on ehdottomasti hienoksi jauhettu, kierrätetty lasimurska. Olemme testanneet lähes kaikkia yleisesti käytössä olevia puhalteita ja päätyneet tähän vaihtoehtoon. Soodalle löytyy kyllä tuhottomasti käyttökohteita, mutta autot eivät mielestämme ole yksi niistä.

Perustiedot

Hinta 10,00 €
Julkaisemisajankohta 23.10.2020 8:46
Ilmoitusnumero 1834490
Ilmoitussivun osoite http://www.myyjaosta.com/1834490
Toimitustavat
• Nouto
0,00 €
Sivulatauksia 382
Sijainti kartalla
laspek oy (Rekisteröity 21.8.2013, ei palautetta)
Yrityksen kotisivut

Yhteydenotto ilmoittajaan

Ilmoitus on suljettu, etkä sen vuoksi voi lähettää viestiä ilmoittajalle.


Facebook.com