Eurolla lähtee - kampanjainfo

Kampanjan ohjeet

Eurolla lähtee huutokauppakampanja on useiden Suomen johtavien maakuntalehtien (Aamulehti, Ilkka, Itä-Savo, Kainuun Sanomat, Karjalainen, Keskipohjamaa, Lapin Kansa, Länsi-Savo, Pohjalainen, Pohjolan Sanomat ja Satakunnan Kansa) ja MyyJaOsta.comin yhdessä toteuttama verkkohuutokauppakampanja, jossa voi ostaa tuotteita ja palveluja eri alojen yrityksiltä. Kampanjaan osallistuvat kauppiaat ovat pääosin kampanjan toteuttavan maakuntalehden yritysasiakkaita. MyyJaOsta.com on osa Keski-Pohjanmaan Kirjapaino konsernia.

Kaikki kampanjassa olevat kohteet ovat näkyvillä www.myyjaosta.com palvelussa ja kunkin kampanjan aikana ilmestyvässä katalogissa. Kohteiden huutaminen tapahtuu verkkopalvelussa.

 • Huutokauppakohteita voi huutaa ainoastaan osoitteessa www.myyjaosta.com
 • Kaikki kampanjassa olevat kohteet löytyvät www.myyjaosta.com verkkopalvelusta täältä.
 • Löydät tuotteet myös katalogissa näkyvien kohdenumeroiden perusteella, www.myyjaosta.com/1234567 (1234567 tuotteen kohdenumero)
 • Kohteet julkaistaan jo ennen huutokaupan alkamista, mutta kohteita voi huutaa ainoastaan kohteen tiedoissa näkyvien avautumis- ja sulkeutumisajankohtien välillä. Huudot päättyvät ilmoitettuna sulkeutumisajankohtana tai 5 minuuttia viimeisen huudon jälkeen.
 • Kohteiden minimikorotukset vaihtelevat kohteen arvon mukaan, minimikorotuksen näet kohteen tiedoista verkkopalvelussa:

 • Eurolla lähtee minimikorotukset

  Yli 10 000€ arvoisten tuotteiden minimikorotus määritellään erikseen.

 • Kohteilla ei ole hintavarausta eli korkein huuto voittaa aina!

Kohteiden huutaminen

 • Kohteita voi huutaa ainoastaan kirjautuneena www.myyjaosta.comiin.
 • Ellei käyttäjällä vielä ole tunnuksia www.myyjaosta.comiin, hänen tulee rekisteröityä klikkaamalla www.myyjaosta.comin palvelun etusivulla linkkiä Rekisteröidy ja antaa tarvittavat rekisteröitymistiedot.
 • Jokaisen kohteen kohdesivulla on näkyvillä laatikko Huutokauppa - Tee tarjous.
 • Laatikossa on automaattisesti määritelty seuraava vähimmäistarjous kohteesta (vähimmäistarjous riippuu kohteen minimikorotuksesta ja kohteessa jo olevista huudoista).
 • Klikkaamalla suoraan Tee tarjous painiketta, korotat tuotteen hintaa minimikorotuksen verran. Vahvistamalla tarjouksen, sitoudut lunastamaan tuotteen kyseisellä hinnalla huutokaupan päätyttyä, ellei tarjoustasi ylitetä. Huom! Tehtyä tarjousta ei voi myöhemmin muuttaa eikä peruuttaa. Kaikki tehdyt tarjoukset ovat sitovia.
 • Voit korottaa tuotteen hintaa myös suuremmalla korotuksella kuin minimikorotus kirjoittamalla Tarjous-ruutuun haluamasi summa ja klikkaamalla Tee tarjous -painiketta.
 • Huom! Ellei kohdesivulla ole näkyvillä Tee tarjous laatikkoa, et ole kirjautunut sisään palveluun tai huutokauppa ei ole vielä alkanut. Huutokaupan alkamisajankohdan näet kohteen tiedoista.
 • Voit käyttää tarjoamiseen myös korotusautomaattia:
  • Määritä maksimihinta, jonka olet valmis maksamaan tuotteesta.
  • Kirjoita maksimihintasi Tarjous-ruutuun.
  • Merkitse valituksi Korotusautomaatti -laatikko.
  • Klikkaa Tee tarjous.

  Tarjouksen tekeminen

  Yllä olevassa kuvassa käyttäjä X on määrittänyt maksimihinnaksi 800 euroa. Käyttäjän klikatessa Tee tarjous painiketta, häneltä kysytään varmistus 800 euron tarjouksesta.

 • Käyttäjä hyväksyy korotuksen.
 • Korotusautomaatti korottaa käyttäjän X nimissä kohteen hintaa minimikorotuksen verran. Korotusta ei siis tehdä suoraan 800 euroon.
 • Tämän jälkeen toinen käyttäjä tulee palveluun ja korottaa tuotteen hintaa, jolloin käyttäjä X:n korotusautomaatti korottaa tuotteen hintaa automaattisesti käyttäjä X:n puolesta.
 • Korotusautomaatti jatkaa automaattista korotusta minimikorotuksella aina niin kauan kunnes käyttäjän X määrittämä maksimihinta on saavutettu.
 • Korotusautomaatti otetaan pois päältä seuraavasti: Kirjaudu MyyJaOsta.comiin. Mene tuotteen kohdesivulle jossa sinulla on korotusautomaatti käytössä. Klikkaa painiketta Sulje korotusautomaatti.
 • Jos huutokauppa päättyy ennen kuin käyttäjän X määrittelemä maksimihinta saavutetaan, käyttäjä X maksaa tuotteesta vain sen hinnan, joka on jäänyt korkeimmaksi huudoksi. Käyttäjän X määrittämä maksimihinta ei tule koskaan myyjän, eikä muiden käyttäjien tietoon.

Jos käyttäjän tekemä huuto ylitetään, käyttäjä saa tästä viestin sähköpostiinsa. Jos käyttäjällä on käytössä korotusautomaatti, käyttäjä saa sähköpostiin viestin siinä vaiheessa, kun korotusautomaattiin määritetty maksimihinta ylitetään.

Huom! Sähköpostiliikenteessä on aina pientä viivettä - reaaliaikaisimman kuvan huutokaupasta saa aina suoraan kohdesivulta. Muista päivittää selainta tarpeeksi useasti, että saat varmasti näkyviin viimeisimmän tilanteen!

Huutokaupan päätyttyä korkeimman huudon tehnyt saa vahvistuksen huutokaupan voittamisesta sähköpostiinsa ja kohteen myyjä (yritys) saa sähköpostiinsa ostajan tiedot.

Kohteiden maksaminen ja noutaminen

Huutokaupan päättymisen jälkeen korkeimman huudon tehnyt saa vahvistuksen huutokaupan voittamisesta sähköpostiinsa. Sähköpostissa on linkki, jota klikkaamalla tuotteen pääsee maksamaan verkkopankkitunnuksilla. Linkki on näkyvissä myös ostajan OmaSivulla. Tuote tulee maksaa sähköpostissa mainittuun eräpäivään mennessä.

Palvelussa on käytössä seuraavat verkkopankit:

 • Osuuspankki
 • Nordea
 • Danske Bank
 • Sp / Pop
 • Tapiola Pankki
 • Handelsbanken
 • Ålandsbanken
 • S-Pankki

Eurolla lähtee kampanjan tuotteet voi maksaa ainoastaan huutokaupan päättymisen jälkeen tulleessa sähköpostissa olevan linkin kautta verkkopankkitunnuksilla. Tuotetta ei voi maksaa suoraan myyjälle.

 1. Klikkaa sähköpostissa olevaa linkkiä, joka vie sinut MyyJaOsta.comiin maksamiseen.
 2. Seuraa ohjeita ja käy maksamassa tuote verkkopankissasi.
 3. Muista palata takaisin MyyJaOsta.comiin maksamisen jälkeen.
 4. Palattuasi takaisin MyyJaOsta.comiin saat näkyviin koodin, jolla voit käydä lunastamassa tuotteen myyjältä. Koodi lähetetään myös käyttäjän ja myyjän (yrityksen) sähköpostiosoitteisiin.
 5. Tulosta koodi ja käy lunastamassa tuote myyjältä. Tuotteen voi lunastaa ainoastaan koodilla, lunastaminen ei onnistu maksukuitilla.
 6. Kaikissa tuotteissa on oletustoimitustapana Nouto, ellei käyttäjä ole itse toisin sopinut myyjän kanssa. Mahdolliset toimitusmaksut on maksettava suoraan myyjälle, toimitusmaksuja ei voi maksaa tuotteen maksamisen yhteydessä.
 7. Tuotteet tulee noutaa viimeistään 1 kk kuluessa maksamisesta.

Ellei tuotetta ole maksettu kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, osto-oikeus siirtyy seuraavaksi korkeimman huudon tehneelle.

Jännittäviä kauppahetkiä ja onnea huutokauppaan!

Toivottavat maakuntalehdet ja MyyJaOsta.com

MyyJaOsta.com asiakaspalvelu asiakaspalvelu(a)myyjaosta.com

Ohjeiden alkuun

Kampanjan säännöt

 1. Kampanjan sääntöjen soveltuminen
  Osallistumalla Eurolla lähtee - kampanjaan (jäljempänä "Kampanja") vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi nämä säännöt. Huutokaupan järjestänyt lehtitalo ja MyyJaOsta.com (jäljempänä "Palveluntarjoajat") pidättävät oikeuden päivittää ja muuttaa näitä sääntöjä. Sääntö muutokset tulevat kaikkia käyttäjiä sitoviksi automaattisesti sen jälkeen, kun sääntömuutos päivitetään Kampanjan sivuille. Kulloinkin ajantasaiset säännöt ovat nähtävillä kampanjan MyyJaOsta.com verkkopalvelussa.

  Nämä säännöt ovat lisäyksenä ja täydennyksenä MyyJaOsta.com verkkopalvelun käyttöehdoille ja rekisteriselosteelle. Kampanjan sääntöjä noudatetaan ensisijaisesti suhteessa MyyJaOsta.com verkkopalvelun käyttöehtoihin ja rekisteriselosteeseen.

  Palveluntarjoaja ei ole ostajan ja myyjän välisen kaupan osapuoli vaan toimii ainoastaan välittäjänä ja palveluntarjoajana, ja ostaja ja myyjä tekevät kaupan keskenään sopimiensa kauppaehtojen mukaisesti. Myyjä vastaa hyödykkeen hankkivalle kuluttajalle sopimuksen täyttämisestä kuluttajansuojalain 5 ja 8 luvun mukaisesti.

 2. Rekisteröityminen ja tietosuoja
  Kampanja on avoinna 18-vuotta täyttäneille, oikeustoimikelpoisille käyttäjille, jotka ovat rekisteröityneet MyyJaOsta.comiin ja rekisteröityessään hyväksyneet MyyJaOsta.comin käyttöehdot ja rekisteriselosteen, ja joilla on käytössään jonkun Kampanjan ohjeissa mainitun pankin verkkopankkitunnukset. Palveluun rekisteröityminen on maksutonta.

  Rekisteröityessään palveluun, käyttäjän tulee antaa pyydetyt henkilö- ja yhteystietonsa MyyJaOsta.comille palvelun toteuttamiseksi. Käyttäjä vastaa antamiensa henkilö- ja muiden tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Henkilötietojen käytön ja suojaamisen periaatteet käyvät ilmi henkilötietojen rekisteriselosteesta.

  Käyttäjä valitsee rekisteröityessään nimimerkin, joka on MyyJaOsta.comin muille käyttäjille näkyvä julkinen tieto. Halutessaan käyttäjä voi määritellä, että muita tietoja (esim. yhteystietoja) ei näytetä palvelussa. Käyttäjä on vastuussa kaikesta nimimerkillään tapahtuvasta toiminnasta, ja salasanansa salassapidosta.

  Yksityisyyden suojaa koskevat asiat on määritelty MyyJaOsta.com verkkopalvelun rekisteriselosteessa.

 3. Kampanjassa myytävät tuotteet
  Kampanjassa myytävät tuotteet ovat uusia tuotteita ja niillä on soveltuvien tuotekohtaisten takuuehtojen mukainen takuu. Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa käyttäjiä kehotetaan ottamaan yhteyttä sekä tuotteen myyjään että MyyJaOsta.comin asiakaspalveluun (asiakaspalvelu(a)myyjaosta.com). Myyjän ja palveluntarjoajan välisen sopimuksen mukaisesti myyjä ei itse tai välikäden kautta ole oikeutettu jättämään huutoja omista tuotteistaan.

  Kampanjassa myytävät tuotteet ovat esillä niitä myyvien kauppiaiden toimipaikoissa siten kuin MyyJaOsta.comissa kohteen tiedoissa on esitetty.Palveluntarjoajat eivät vastaa kampanjassa myytävistä tuotteista, eivätkä tuotteiden kuvausten oikeellisuudesta.

 4. Aineiston käyttöoikeus
  Kampanja sisältää tavaramerkki-, toiminimi-, tekijän- ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua aineistoa. Omistusoikeus ja kaikki immateriaalioikeudet edellä mainittuun aineistoon ja kaikkiin niiden kopioihin kuuluvat Palveluntarjoajille tai kolmansille osapuolille. Kampanjan sisältämän aineiston julkaiseminen, välittäminen, yleisön saataville saattaminen, levittäminen, kopioiminen, siirtäminen tai muunlainen muokkaaminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajien etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Käyttäjällä on kuitenkin oikeus suositella kampanjaa muille henkilöille.

 5. Käyttäjien toiminta
  Kampanjassa mukana olevien tuotteiden huutaminen on maksutonta, mutta huutaessaan käyttäjä sitoutuu lunastamaan tuotteen huutamallaan hinnalla, jos hänen tekemänsä huuto on korkein tuotteesta esitetty huuto. Tehtyä huutoa ei voi muuttaa eikä perua.

  Kampanjan kohteita huudettaessa ei ole sallittua käyttää muuta laitetta, ohjelmaa tai muuta sellaista, kuin MyyJaOsta.com verkkopalvelussa olevaa Tee tarjous-toiminnallisuutta ja siihen liittyvää korotusautomaattia.

  Kaikkinainen käyttäjien yhteistoiminta, liittouminen ja yhteen pelaaminen Kampanjassa on kiellettyä.

  Jos väärinkäytöksiä ilmenee, Palveluntarjoajat voivat oman harkintansa mukaan ennalta ilmoittamatta lopettaa käyttäjän oikeudet käyttää MyyJaOsta.com verkkopalvelua ja osallistua huutokauppaan, tai Palvelutarjoajat voivat vapaan harkintansa mukaan kaupan kohteena olevan tuotteen/tuotteet Kampanjasta. Poistetuista tuotteista tehtyjä tarjouksia ei huomioida. Käyttäjä hyväksyy, että hänen pääsynsä Kampanjaan voidaan lopettaa ilman ennakkoilmoitusta.

 6. Huutokaupan kulku
  Kampanjassa mukana olevien kohteiden huutoajat käyvät ilmi kunkin kohteen tiedoista. Kohteita voi huutaa 24 tuntia vuorokaudessa huutoajan alkamisen ja päättymisen välisenä aikana.

  Kampanjassa mukana olevilla tuotteilla ei ole hintavarausta - korkein huuto voittaa aina.

  MyyJaOsta.com verkkopalvelusta lähetetään sähköpostia mm. silloin kun käyttäjän tekemä huuto ylitetään tai käyttäjälle kerrotaan huutokaupan voittamisesta. Palveluntarjoajat eivät vastaa puuttuneista tai viivästyneistä sähköpostiviesteistä, käyttäjä on velvollinen seuraamaan kampanjan huutotilannetta suoraan MyyJaOsta.com verkkopalvelussa.

  Jos huutokaupassa ilmenee erimielisyyksiä käyttäjien välillä tai ostajan ja myyjän välillä tai huudoissa on muuten epäselvyyttä, Palveluntarjoajat päättävät huutokaupan voittajan. Päätös on lopullinen ja sitova.

  Huutokaupan päätyttyä myyjä ja korkeimman tarjouksen tehnyt ostaja saavat sähköpostilla toistensa yhteystiedot.

  Kaikki kampanjassa tehdyt huudot ovat sitovia, huutoja ei voi perua.

 7. Hinnankorotukset
  Tuotteita voi huutaa joko yksittäisellä korotuksella tai käyttämällä korotusautomaattia, kuten Kampanjan ohjeissa on kerrottu. Palveluntarjoaja määrittää kohteille minimikorotuksen, joka on näkyvillä Kampanjan tiedoissa sekä tuotekohtaisesti. Huudon hintakorotus voi olla suurempi kuin määritetty minimikorotus, mutta enintään 20 % enemmän kuin sen hetkinen korkein huuto.

 8. Tuotteiden lunastus
  Korkeimman huudon tehnyt käyttäjä on velvollinen lunastamaan tuotteen, josta hän on tehnyt korkeimman tarjouksen. Kauppaa ei voi perua, eikä tuotetta palauttaa, paitsi sellaisissa tapauksissa, joissa kaupan purku ja/tai palautus liittyy tuotteen palautusoikeuteen ja/tai takuuseen.

 9. Kauppahinnan maksaminen
  Kun huutokauppa sulkeutuu, korkeimman huudon tehnyt käyttäjä saa sähköpostiinsa tiedon huutokohteen sulkeutumisesta. Sähköpostissa on maksuohjeet ja linkki, jota kautta tuotteen pääsee maksamaan verkkopankissa. Tuotetta ei voi maksaa muulla tavalla.

  Korkeimman huudon tehnyt käyttäjä on velvollinen maksamaan koko kauppasumman kerralla eräpäivään mennessä (eräpäivä on kymmenen päivän kuluttua kohteen sulkeutumisesta). Eräpäivä mainitaan mm. käyttäjälle tulevassa sähköpostissa. Tuote on maksettava kertasuorituksena. Viivästyneelle suoritukselle on oikeus veloittaa korkolain mukaista viivästyskorkoa.

  Mikäli korkeimman huudon tehnyt käyttäjä ei ole maksanut tuotetta eräpäivään mennessä, Palveluntarjoajalla ja myyjällä on oikeus purkaa kauppa ja veloittaa kyseiseltä käyttäjältä purkukustannuksina 20 % kauppahinnasta. Myyjällä on vaihtoehtoisesti oikeus ryhtyä ulosottotoimiin maksamattoman kauppahinnan perimiseksi.

  Palveluntarjoajat voivat tarjota tuotetta toiseksi korkeimman huudon tehneelle käyttäjälle, mikäli korkeimman huudon tehnyt käyttäjä ei ole maksanut tuotetta eräpäivään mennessä, mikä ei kuitenkaan poista oikeutta periä edellä mainitut purkukustannukset käyttäjältä.

 10. Tuotteiden toimitus
  Maksun suorittamisen jälkeen sekä ostajalle että myyjälle toimitetaan luovutuskoodi, jonka esittämällä ostaja saa tuotteen myyjältä. Tuotetta ei voi lunastaa maksukuitilla.Toimitustapana on nouto, ellei tuotteen tiedoissa tai kaupan osapuolien välillä ole muuta sovittu. Mahdolliset toimituskulut on maksettava erikseen myyjälle, toimituskuluja ei voi maksaa yhdessä tuotteen maksamisen kanssa.

  Myyjä ja ostaja ovat velvollisia hankkimaan tuotteita varten tarvittavat luvat, rekisteröinnit yms. ja huolehtimaan siitä, että osapuolilla on lupa myydä ja ostaa tuotteita.

 11. Vastuunrajoitus
  Kampanjan sisältö tarjotaan "sellaisena kuin se on". Palveluntarjoajat pyrkivät tarjoamaan mahdollisimman häiriöttömän ja luotettavan Kampanjan, mutta eivät anna mitään nimenomaista tai hiljaista takuuta koskien Kampanjassa annettujen tietojen tarkkuutta, voimassaoloa, sopivuutta tai täydellisyyttä. Palveluntarjoajat eivät anna takeita, että MyyJaOsta.com verkkopalvelu toimii koko Kampanjan ajan katkoitta tai virheettömästi, mutta mahdolliset virhetilanteet pyritään selvittämään pikaisesti.

  Palveluntarjoajat eivät ole vastuussa kadonneista, epäselvistä, puutteellisista tai muuten virheellisistä huudoista, joiden seurauksena käyttäjän huuto ei ole rekisteröitynyt verkkopalveluun. MyyJaOsta.com verkkopalvelussa näkyvä tilanne on lopullinen ja sitova.

  Palveluntarjoajat eivät myöskään ole vastuussa ongelmista ja virheistä, jotka johtuvat käyttäjän käyttämästä tietokoneesta, tietokoneyhteyksistä, selaimesta tai muista Palveluntarjoajan valvonnan ulottumattomissa olevista seikoista. Palveluntuottajien vahinkokohtainen vastuu on kaikissa tilanteissa enintään 100 euroa.

Jännittäviä kauppahetkiä ja onnea huutokauppaan!
Toivottavat maakuntalehdet ja MyyJaOsta.com
MyyJaOsta.com asiakaspalvelu asiakaspalvelu(a)myyjaosta.com

Facebook.com